Sekretarijat izdvojio devet miliona dinara za Studentski centar „Novi Sad“ i Studentski centar „Subotica“

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost izdvojio je, preko konkursa o sufinansiranju tekućih popravki i održavanja zgrada, objekata i opreme u ustanovama studentskog standarda čiji je osnivač AP Vojvodina, devet miliona dinara za Studentski centar “Novi Sad“ i Studentski centar „Subotica“.

Tim povodom ugovore o sufinansiranju sa pokrajinskim sekretarom prof. dr Zoranom Miloševićem potpisali su danas direktor SC „Novi Sad“ Zoran Martinović i opunomoćeni predstavnik SC „Subotica“ Petar Pejušković.

Sredstva u ukupnom iznosu od šest miliona dinara, koliko je dobio SC „Novi Sad“, namenjena su za izvođenje molerskih radova u Restoranu 2 i 3, kao i za molerske radove u Studentskom domu „Veljko Vlahović“, dok je za tekuće popravke i održavanje zgrada SC „Subotica“ izdvojeno tri miliona dinara, takođe za molerske radove u studentskim restoranima i domovima, ali i za remont hladnjače u Restoranu 1.

Nakon potpisivanja ugovora razgovor je nastavljen u pravcu daljeg unapređenja kvaliteta života i standarda studenata, kao i ka predstojećem procesu digitalizacije visokoškolskih ustanova i studentskih centara.