Обележен дан Факултета за правне и пословне студије др Лазар Вркатић

Поводом 17 година рада и постојања Факултета за правне и пословне студије др Лазар Вркатић, помоћница покрајинског секретара за високо образовање и научноистраживачку делатност Нела Милишић присуствовала је данас Свечаној академији, која је одржана у амфитеатру факултета у Новом Саду.

Честитајући годишњицу постојања, помоћница секретара је истакла чињеницу да је прва приватна акредитована високошколска установа на територији Републике Србије управо Факултет за правне и пословне студије др Лазар Вркатић и да се успешан континуитет рада препознаје у резултатима њихових студената.

„Као што је први студијски програм Пословне психологије на приватној високошколској установи зачет управо на овом факултету, тако Вам желим да и убудуће храбро искорачите у сусрет образовним изазовима“, нагласила је помоћница у ресорном секретаријату, пожелевши запосленима и студентима успешан будући рад.

Факултет за правне и пословне студије др Лазар Вркатић је акредитована високошколска установа која организује основне академске студије на студијским програмима: Право; Енглески језик; Безбедност и криминалистика и Пословна психологија као и мастер академске студије на студијским програмима: Право; Енглески језик; Безбедност и криминалистика; Пословна психологија и Психотерапија.

Факултет за правне и пословне студије др Лазар Вркатић броји више од сто стално запослених и хонорарнo ангажованих професора и асистената на пет студијских програма, као и око 1400 студената у оба наставна центра – Новом Саду и Нишу. Од 2006. до данас факултетско образовање на овој институцији успешно је завршило преко 2.000 студената од којих је скоро половина стекла и мастер звање на том факултету.