Секретар Милошевић испратио најбоље студенте Универзитета у Новом Саду на скијање

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић испратио је данас, на паркингу испред Економског факултета, 115 најбоље рангираних студената са факултета Универзитета у Новом Саду, на скијање у Ски центру Копаоник. Студенти ће на Копаонику боравити од 12. до 19. децембра 2021. у оквиру пројекта: „Зимске едукативне и рекреативне активности студената“.

Реализатор овог пројекта, чији је циљ подизање свести о значају спорта у обликовању младих људи је Студентска асоцијација Факултета спорта и физичког васпитања, а средства су обезбеђена захваљујући Покрајинском секретаријату за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Током боравка на Копаонику студенти ће имати прилике да кроз радионице стекну или прошире знања из прве помоћи, професионалне орјентације у природи, али и да науче или усаврше своје скијашко умеће.

Планирано је да се путовање за најбоље студент понови током марта месеца.

Поред студената, пут Копаоника упутили су се и професори Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду, који ће студентима пружити стручну подршку.