Секретар Милошевић посетио студенте у Ски-центру Копаоник

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић посетио је у четвртак, 17. марта 2022. године студенте, који учествују у реализацији пројекта: „Зимске едукативне и рекреативне активности студената – Мост хуманитарне и братске сарадње“.

Поздрављајући присутне студенте секретар Милошевић је истакао да је ове године рекреативни боравак студената допуњен и едукативним садржајима, међу којима је, по значају издвојио обуку пружања прве помоћи.

„Посебно сам поносан на чињеницу да су ове године осим најбољих студената Универзитета у Новом Саду, укључени и студенти универзитета у Бањој Луци и Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици. Такође, захваљујем ректорима проф. др Здравку Витошевићу и проф. др Дејану Мадићу на подршци овом пројекту и радости сусрета са студентима“, нагласио је секретар Милошевић.

Пројекат „Зимске едукативне и рекреативне активности студената – Мост хуманитарне и братске сарадње“, реализује се од 13. до 20. марта 2022. године у Ски-центру Копаоник за 125 најбољих студената поменута три универзитета, као подстрек да и у наставку своје академске каријере наставе да пружају изузетне резултате.