Свечани пријем студената прве године на Правном факултету за привреду и правосуђе

Свечани пријем 23. генерације студената Правног факултета за привреду и правосуђе, одржан је у понедељак, 2. октобра 2023. године, у амфитетатру факултета. Догађају је присуствовала и подсекретарка у Покрајинском секретаријату за високо образовање и научноистраживачку делатност мр Катарина Ковачевић.

Присутнима су се обратили: проф. др Милан Почуча, декан факултета, проф. др Сања Шкорић, продеканица за наставу, проф. др Јелена Матијашевић, продеканица за науку и проф. др Марија Младенов, продеканица за међународну сарадњу.

Ове године је прву годину Правног факултета за привреду и правосуђе уписало 150 студената у седишту установе, а преко 100 студената прве године уписано је у акредитоване високошколске јединице ван седишта, у Суботици, Београду, Шапцу и Нишу. На овом факултету до сада је дипломирало преко 5000 студената.

Правни факултет за привреду и правосуђе део је Универзитета Привредна академија у Новом Саду, који је први приватни акредитовани универзитет у Аутономној покрајини Војводини.