Sekretar Milošević posetio studente u Ski-centru Kopaonik

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević posetio je u četvrtak, 17. marta 2022. godine studente, koji učestvuju u realizaciji projekta: „Zimske edukativne i rekreativne aktivnosti studenata – Most humanitarne i bratske saradnje“.

Pozdravljajući prisutne studente sekretar Milošević je istakao da je ove godine rekreativni boravak studenata dopunjen i edukativnim sadržajima, među kojima je, po značaju izdvojio obuku pružanja prve pomoći.

„Posebno sam ponosan na činjenicu da su ove godine osim najboljih studenata Univerziteta u Novom Sadu, uključeni i studenti univerziteta u Banjoj Luci i Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Takođe, zahvaljujem rektorima prof. dr Zdravku Vitoševiću i prof. dr Dejanu Madiću na podršci ovom projektu i radosti susreta sa studentima“, naglasio je sekretar Milošević.

Projekat „Zimske edukativne i rekreativne aktivnosti studenata – Most humanitarne i bratske saradnje“, realizuje se od 13. do 20. marta 2022. godine u Ski-centru Kopaonik za 125 najboljih studenata pomenuta tri univerziteta, kao podstrek da i u nastavku svoje akademske karijere nastave da pružaju izuzetne rezultate.